KEBAP OASIS

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1818 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Kebap Oasis. Meer weten? Ontdek meer

18 mei 2024 om 8:07 We hadden een grote kapsalon besteld met extra vlees en er zat geen extra vlees bij en ook de grote was precies of het een kleine kapsalon in een groot bakje was was echt zijn geld niet waard
14 mei 2024 om 10:34 goede service
13 mei 2024 om 12:56 Super lekker onze Pizza 's en Macaroni Mercie tot de volgende keer!!
12 mei 2024 om 9:29 Ik bestelde 2 pizza’s om te leveren om 18u15, omdat mijn partner dan pas thuis zou zijn. De pizza’s werden geleverd om 17u55 waardoor mijn partner een koude pizza had. De korst van beide pizza’s was ook volledig verbrand en niet eetbaar. Heel jammer!
10 mei 2024 om 19:34 Precies op het gevraagde tijdstip geleverd En het was nog lekker ook. Wij zijn heel tevreden!
4 mei 2024 om 23:22 We hebben nu een paar keer laten leveren en was elke keer lekker, nog warm en ook niet zo lang wachten. Wij zijn tevreden!
4 mei 2024 om 9:59 We hadde pizza besteld en de eerste pizza was niet juist gemaakt maar het werd wel gecompenseerd met een verbeterde versie waar alles oplag(gratis)maar wat er niet op mocht lag er wel op
4 mei 2024 om 1:51 Wtf, where my order??? I waiting about 1:30h….
30 apr 2024 om 22:53 Het vlees was veel te hard gebakken om al niet te zeggen aangebrand en als je doorgeeft bepaalde groenten niet toe te voegen verwachten we dit ook. De frietten waren voor een keer lekker krokant
27 apr 2024 om 20:49 Alles top, zowel het eten als de bezorging!!
26 apr 2024 om 19:47 Levertijd op site zegt 25 tot 45 min en ik heb 1h45 min gewacht.De helft van de frieten en het vlees waren verbrand.Nooit meer.
14 apr 2024 om 21:32 Lekker zoals altijd! Het heeft ons gesmaakt ;)