KEBAP OASIS

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1650 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Kebap Oasis. Meer weten? Ontdek meer

26 jan 2023 om 7:56 De levering liet iets langer op zich wachten, maar het eten was supperlekker
2 jan 2023 om 10:56 Wij hadden gevraagd om de levering om half 18:30 te leveren aangezien mijn vriendin dan thuis was, zij besloten immers om 18 u al te leveren. Hierbij dus mijn vriendin koud eten! Ook ik eet graag een pizza ma geen aangebranden pannekoek!
31 dec 2022 om 17:32 Het duurde heel lang en het eten was al heel koud en slap dat vond ik niet lekker
18 dec 2022 om 18:30 Tegen over andere keer waren we nu wel teleurgesteld Friet waren taai Pizza heel vettig
17 dec 2022 om 2:59 khad kebab en pizza , ma zeker dar nie over spf ga?? want da hebk nie aangehad.....
12 dec 2022 om 20:40 Super lekkere kebabs
12 dec 2022 om 17:14 Eten lekker en nog goed warm. Bij de pasta een lekker en warm kebabbrood. Vriendelijke bezorger. Snelle levering.
11 dec 2022 om 20:07 Stipt op tijd. Pizza nog lekker warm. Vriendelijke bezorger. Top
4 dec 2022 om 10:23 Like always, delicious, hot&on time
2 dec 2022 om 22:30 Het eten is koud
25 nov 2022 om 21:07 Heel lekkere pizza. Bezorgtijd liep wel erg uit
19 nov 2022 om 21:27 Deze keer gingen we voor de pizza. Super lekker en perfect op tijd geleverd. Zeer tevreden van het eten en de service.